Бяло училище 2016

First image

За поредна година ученици и учители се събраха на бялото училище в планинския курорт Семково. Там, сред красотата на зимната Рила планина, участниците караха ски и се разхождаха по указани маршрути. Разнообразните занимания създадоха възможност за нови приятелства и трайни спомени.

Сутрин, след закуска, всички излизаха на чист въздух сред природата. Скиорите доказаха, че боравят със ските и щеките не по-зле отколкото с клавиатурата. А туристите се насладиха на прекрасната снежна обстановка сред зимната гора.

Second image

Third image

Fourth image

След изпълнения с приключения ден, компанията се връщаше в хижата, за да се наслади на приятелски разговори, да отпочине и да събере сили за забавленията вечер.
Отдъхнали и добре похапнали, всички се ориентираха към различни игри и състезания, в които всеки можеше да се прояви. По-смелите излязоха на сцената да очароват с караоке, а повечето изследваха интернет пространството и намираха нови приятели.

Fifth image

Sixth image

На финала на турнира по белот Ради Дамянов от 10. в и Евтим Павлов от 10. г победиха г-жа Стела Стефанова и г-жа Радостина Герчева, спечелвайки си вечер с музика по техен избор.

Seventh image

Срещналите се в неофициална обстановка, учители и ученици се сплотиха, станаха приятели и намериха общ език.

Още снимки от бялото училище тук.