Спортен празник – 21.10.2016

Спортен празник – 21.10.2016

На 21.10.2016г се състоя ежегодният спортен празник в памет на преподавателя Георги Димитров(1963-2011), чието име носи и купата, която се присъжда на победителя във футболния турнир. Празникът се проведе на нашата запазена територия – комплекс Спортна София 2000.Събитието включваше дейностите: шах, футбол, тенис на маса, както и разходка из парка.
Участниците във футболния турнир бяха разделени на две групи: тази на осми, девети и десети клас и тази на единадесети и дванадесети клас. Победителите в групите играха едни срещу други и в крайна сметка на първо място се класираха футболистите от 9В клас, на второ място завърши сборният отбор от десети клас, а трети се класираха осмокласниците от В клас. Победители в другата група станаха 12А клас, а почетното второ място бе заето от 11Б клас.
Маршрутът на разходката бе определен така, че учениците имаха възможността да видят забележителности като някогашната къпалня “Мария Луиза”, която породи носталгия у разхождащите се преподаватели, по някогашния прекрасен плувен комплекс.
Част от учениците избраха да покажат своите умения на тенис на маса, а други предпочетоха по-интелектуалното занимание – шах. Благодарение на тях имаше интересни моменти и от другите дейности.
Всички прекараха един много приятен ден и участваха в дейностите, които най-много им се харесваха. Нека не забравяме емоциите, които ни донесе турнирът. Очакваме с нетърпение следващия.
Още снимки можете да видите тук.