Спортен празник на ТУЕС “ЖОРО КЪП”

На 31.10.2017г се състоя ежегодният спортен празник в памет на преподавателя Георги Димитров, дългогодишен, уважаван учител в ТУЕС, чието име носи и купата, която се присъжда на победителя във специалния футболния турнир. За всяко страхотно събитие си има причина, а това включваше: шах турнир, футбол, тенис на маса, както и масов крос, който за първа година стартира сред братството на туесарите.



Всички участници във футболния турнир  се справиха страхотно. Изиграха невероятни, много оспорвани мачове с много техника и добра концентрация. Маршрутът на масовият маратон и слънчевият ден определено заредиха всички с нови сили за предстоящата учебна седмица.
Не малка част от учениците избраха да се състезават в турнира по тенис на маса, а други предпочетоха турнир по шах, чиито участници се увеличиха главоломно.

Събралите се туесари прекараха един много приятен ден. През годините спортният празник, който ежегодно събира всички туесари, се превърна в истинска традиция, която запази своя оттенък в ученическия живот.